Eftersom du har köpt en kurs eller en bok på portalen Evas skrivskola blir du erbjuden att prenumerera på det här nyhetsbrevet: Kursnyheter Evas skrivskola. Syftet med det här nyhetsbrevet är att ge dig information om kursen du köpt eller information om nya produkter och erbjudanden på portalen. Till exempel kan du få specialerbjudanden om personlig skrivcoachning.

Jag som driver Evas skrivskola heter Eva Sahlström, jag är examinerad språkrådgivare och journalist och har både lång erfarenhet och färska akademiska kunskaper i yrkesmässigt skrivande. Jag sprider aldrig vidare dina uppgifter till någon annan och i varje utskick från mig finns det länkar i sidfoten om du vill avsluta eller ändra din prenumeration. Du kan också mejla kontakt@evasskrivskola.se om du vill ta bort eller ändra dina uppgifter.

Läs mer om min integritetspolicy.

Gratis skrivtips
Utöver kurserna och böckerna som jag säljer på portalen ger jag ut ett gratis nyhetsbrev, Skrivbrevet från Evas skrivskola, som riktar sig till dig som skriver i arbetet, samt bloggar om språk på Evas språkblogg. Jag ger också ut Snabba skrivtips var fjärde vecka. Du kan välja att prenumerera på dessa: Följ mig gärna på sociala medier
 
* indicates required
Skriv in din bästa e-postadress!

Eva Sahlström, enskild firma, kommer att använda uppgifterna du fyller i här för information, kontakt och marknadsföring. Inga uppgifter kommer att spridas vidare till någon annan part.

Email Marketing Powered by Mailchimp